Saksije za cvijeće - Portavasi

Na ovom blogu sam našla ideju kako iskoristiti prazne konzerve. Dekupažirala sam ih i stavila u njih saksije sa cvijećem. Tako mi sve izgleda nekako veselije i ljepše. Ove su velike, ali se mogu lijepo ukrasiti i manje i držati na radnom stolu ili polici.
Su questo blog ho trovato l'idea di come utilizzare i barattoli vuoti. 
Li ho decorati col découpage e ci ho messo dentro i vasi di fiori. In questo modo mi sembra tutto più bello ed allegro! Questi barattoli sono grandi ma si possono benissimo decorare anche quelli più piccoli e tenerli sulla scrivania o uno scaffale.


 










Hvala na posjeti.
Grazie della visita.
Fikreta

17 comments:

  1. Ovo je jednostavno prelepo!!!

    LP, Ivana

    ReplyDelete
  2. Bellissimi!!! Ma cos'hai usato per dipingerli??? Se passi da me c'è un giveaway che ti aspetta.
    Fantasy Jewellery

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ho usato la bombola, avevo una e volevo consumarla.
      Grazie, passo di sicuro :)

      Delete
  3. Predivno si preobrazila konzerve.
    Lp, Sonja.

    ReplyDelete
  4. Prelepe su saksije,savrsene!To osvezeno cose izgleda predivno:)

    ReplyDelete
  5. Vašem radu ja nemam šta dodati sem da iznova se divim. Dobra ideja za limenke, ali vaše izgledaju prelepo. Ma ne znam koja je lepša:)
    Puno pozdrava.

    ReplyDelete
  6. Odlicna ideja. Ja sam nesto slicno pravila za odlaganje daljinskih upravljaca. Cime ste bojili? Ja sam sprejom, ali verujem da moze i akrilnom bojom...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam koristila sprej, samo zato što sam ga već imala, pošpricala sam dva puta, polijepila motive, dobro premazala ljepilom (zaštiti motiv, a jeftinije od laka) i na kraju, zaštitni lak u spreju (tanki sloj).
      Sve to može klasičnim dekupažom - priprema u dva sloja, akrilna boja u dva sloja, ljepljenje motiva i završni, bezbojni lak. Tako je i bolje, i trajnije.

      Delete
  7. Una idea fantastica!
    Il gatto è il mio favorito. :-)
    Bye, bye Elli

    ReplyDelete
  8. Fantastično draga! Toliko su lepe, da sam odmah poželela da i odem do prodavnice, pokupujem svašta samo dok je u limenci i uradim isto! Prekasno!
    Pored ovoga, moram da ti se od srca zahvalim na predivnom poklonu koji mi je danas stigao i ostavio me bez daha! Hvala ti od srca, zaista si divna!!!
    Veliki pozdrav i zagrljaj!! <3

    ReplyDelete
  9. Tako su nežne i ''vilinske'' što bi rekao moj sin! :)
    Volim ovu puder roze boju uz ovakve motive.
    Mnogo poljubaca :***

    ReplyDelete
  10. Ovakve konzerve sa poklopcima koristim za razne sitne kuhinjske stvari; sad kad sam vidjela da mogu izgledati jos ljepse, odlucila sam ih skupljati i dekorisati na tvoj nacin.

    ReplyDelete
  11. Savršene su!
    Sve lepša od lepše.

    ReplyDelete
  12. Saksije su fenomenalne!!! Zbog boje, zbog motiva na njima, zbog svoje jednostavnosti koja ih izdvaja iz mase. Ovi motivi sa vilama su me ostavili bez daha!

    ReplyDelete
  13. Prelepe su, zaista! Prosto ne mogu da odlučim koja mi se najviše dopada. I ja kao i Nataša ludujem za vilama, tako da su mi one, ipak, favorit. A krajnji rezultat, kad se u saksije ubaci cveće i kad se slože na police, je sjajan!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...