Čizme za kišu - Gli stivali per la pioggia

Kupila sam najobičnije gumene čizme za kišu, ali i za bljuzgavicu, ako bude snijega kao lani. Samo što sam morala da im dam neki dodatni elemenat, da ne budu onako bezlične. Izbušila sam rupice u obliku srca po rubu, na sredini sam napravila jedan trokutasti izrez, provukla traku, svezala mašnice i kiša može da krene!

Ho comprato un paio di stivali di gomma per la pioggia, ma anche per la neve (quando si scioglie), nel caso ci sia come l'anno scorso. Volevo però aggiungerci qualche elemento decorativo,  visto che senza niente sono troppo anonime.
Ho fatto i buchi a forma di cuoricino, nel mezzo ho tagliato un pezzo triangolare, poi ci ho messo il nastro che termina con un fiocco e che la pioggia inizi!
 
Hvala na posjeti.

Grazie della visita.
Fikreta

12 comments:

  1. Bravo za ovaj post!!Ja to radim gumenim cizmama vec godinama na opste zgrazavanje mojih su(malo)gradjana,koji idu mokrih nogu,a ja,zaboga,mlada osoba,idem u gumenim cizmama(nema,jadna,za bolje!?),ali mi noge uvek suve i lepo mi je.
    Veliki pozdrav od srca!!!

    ReplyDelete
  2. Odlična ideja kako osvježiti ove čizme ( jedino za ovakve gumene čizme prodavači garantiraju da neće promočiti).

    ReplyDelete
  3. Ma kako si se samo dosjetila probušiti čizme! Izgleda izvrsno, baš mi se sviđa ova tvoja ideja.

    ReplyDelete
  4. Odlične su, lepe i jedinsvene, svi će te pitati gde si ih kupila.
    U zdravlju ih nosila, no nadam se da ove godine zima neće biti kao prošla.

    ReplyDelete
  5. Jedno je sigurno, nece ti biti mokre noge a i niko na svetu nema cizme kao sto su tvoje!!!
    Samo ne znam ko je to pomenuo zimu, ja sam negde cula da ce ove godine biti blaga i topla zima, pa u tom duhu uzivam sve dok ne vidim suprotno :))
    pusa

    ReplyDelete
  6. Totalno dobra ideja. Kako smo prije sadili duhan, čizme su bila obavezna oprema u redovima i rosi, no nikad se nisam dosjetila da ih malo oživim i spasim od krađe. Uvijek su tu bili razni znakovi obilježavanja, no ništa ovako originalno. Meni se sviđa!

    ReplyDelete
  7. Bravo za ideju! Ja ne volim gumene čizme, za razliku od moje ćerke koja ih nosi i kad je leto. Ne volim ih jer me podsećaju na one žute AKIAK čizme, ako znaš koje su, jer su mi bile toliko teške, da sam jedva hodala. A tad su mi još i kupili broj veće, pa možeš misliti kako mi je bilo.

    ReplyDelete
  8. Baš slatke i cool čizmice...spremna si za ovo kišno vrijeme :-)

    ReplyDelete
  9. Kako detalji čine čuda! Fantastična ideja :)))

    ReplyDelete
  10. Pa mogu ti reci da nisu uopste te Čizme lose

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...